ShkodraWeb | Barazim me Ishujt Faroe, tifozët në tribuna festojnë me drita celularësh kualifikimin

21-11-2023

36 347 просмотров

4 711 Добавить к себе Еще

Кадры из видео

PËR MË SHUMË KLIKONI LINKUN: Barazim me Ishujt Faroe, tifozët në tribuna festojnë me drita celularësh kualifikimin

🚫 nëse keni probleme me çeshtje të copyright ose pyetje të ndryshme, ju lutemi mos raportoni, merrni kohën tuaj të na kontaktoni me mail dhe ne do t'ju përgjigjemi brenda 48 orëve - SMS Whatsapp Viber +355 67 300 20 70 (text)
💌 [email protected]💌

🚫 If you have any problem with copyright issues, or question please do not report me, take your time to contact us via mail, and we will response within 48h - SMS Whatsapp Viber +355 67 300 20 70 (text)
💌 [email protected]💌

ShkodraWeb Channel | Portali Argëtimit dhe Informimit
Për më shumë vizitoni: https://shkodraweb.com/
Follow us on: Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter, YouTube, MeWe, Parler, TikTok, VK.com

#shkodraweb #euro2024 #shqiperia #kuqezi #kualifikim #gjermani #ishujtfaroe #faroeislands #barazim #futboll

Популярное видео VK

00:15

VHS

40 841 просмотров / 13-05-2022

00:50

VHS

41 192 просмотров / 13-05-2022

00:45

VHS

46 191 просмотров / 13-05-2022

00:06

VHS

18 227 просмотров / 13-05-2022

00:10

VHS

15 150 просмотров / 13-05-2022

ShkodraWeb | Barazim me Ishujt Faroe, tifozët në tribuna festojnë me drita celularësh kualifikimin - смотреть видео онлайн " />